20 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Abiye Elbise Modelleri

2014 abiye modelleri, uzun abiye modelleri, kısa abiye modelleri, abiye modelleri, moda, kadın, düğün, parti,
2014 abiye modelleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bu yazımda vermeye çalışacağım. Tabi iş bu kadarla sınırlı değil daha bir çok markanın yeni yıla özel abiye modelleri satışa çıkmadı, yeni modeller görücüye çıktıkça o modeller hakkında da bilgiler vermeye devam edeceğim.


Gelelim 2014 abiye modelleri ve modasına, bu sene düğünlerde ne giysem diyenler varsa, gelsin bi böyle. Eğer uzun boylu bir hanımsanız dünya size güzel söyleyeyim. Bir çok tasarımcı ilginç bir biçimde, genel olarak boy ölçüsünü 1.70 cm civarlarında hesaplıyor, tabi buda türkiye kadınlarının ortalamasının biraz üzerine. Ne yapalım kaderimiz böyle deyip, modeller hakkında ufak bilgilerle başlayalım. Kısa abiye modelleri bu sene kısa boylu hanımlar için ideal modeller, hem boy olarak sizi uzun gösterir hemde şık olmak ve seksi görünmek için birebir modellerdir. Kısa şifon abiye modelleri eğer üzerinizde taşıyabiliyorsanız ilk olarak bu modellere yönelin bu sene şifon abiyeler oldukça moda.

Uzun abiye modelleri ise geçen seneye oranla pek bir değişikliğe uğramamış diyebilirim. Siyah uzun abiyeler, mavi uzun abiyeler, bu senenin en moda renkleri. Dar kesim uzun abiyeler ise, hem sade hemde tek renk seçenekleri ile, hafif bir makyaj ve güzel bir ayakkabı ile harika görünecektir. Straplez abiye modelleri, tek omuz abiye modelleri, 2014 yılının düğün modası diyebilirim. Özellikle kapalı mekan düğünlerde bu modeller, balo tarzları ile sizi prensesler gibi gösterecektir. Gece gezmeleri ve partiler için ise, mesela önümüzde yılbaşı var. Kısa siyah abiye modelleri, bu sene moda olan tüllü abiye modelleri, ve transparan abiye modelleri, daha hareketli ve bol müzikle gecelerde dans etmeniz için ideal kıyafetler. Gece elbiseleri bakımıdan, kısa abiye elbise modelleri, günü kurtarmak için ideal. Neyse fotoğrafları merak edenler için vereceğim linke tıklamanız yeterli diyorum.

http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder