5 Kasım 2013 Salı

2014 Etek Modelleri

2014 etek modelleri, deri etekler, mini etekler, uzun etekler, kısa eteklerPek mevsimi gibi görünmese de, Yeni yılın yani 2014 yılının etek modelleri teker teker mağazalarda yerlerini almaya başladılar. Genel olarak geçen seneye oranla özellikle kış aylarında olduğumuz için ilk dikkat çeken modeller, kadife etekler tabi ki. Hem sıcak hem şık bir insan daha ne ister dimi.


Bunun dışında, büyük giyim markaları, zara, mango, ipekyol, batik gibi markaları incelediğimde karşıma şu sonuçlar çıkıyor. Mini etekler yazı dört gözle bekliyor. özellikle diyebilirim ki kot etekler bu senenin modası olacak gibi, 80'li yıllara geri dönüyoruz herhalde. Kış için konuşmak gerekirse kadifeler dışında kareli etekler, triko etekler, hem sevimli bir görünüm hemde sizi soğuktan koruyacak güzel alternatifler oluşturuyor. Özellikle işte giymek için uzun triko eteklere göz atabilirsiniz. Bir diğer trend ise pileli etekler. Okul üniformalarını andıran bu etekler, dişiliğini ön planda tutmayı seven kadınlar için ilk tercih olmalı bana göre, Eğer gece için etek modeli bakıyorsanız Zara'nın deri etek modelleri de sizi oldukça memnun edecektir.

Uzun eteklerde ise geriden yırtmaçlı, önü kısa arkası uzun etek modelleri yine bu senede revaçta. Boyu kısa bir hatun iseniz, derin bacak yırtmaçları bulunan eteklere yönelmeniz 2014 yılında olduğunuzdan daha uzun geçirmenize yardımcı olabilir.
























































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder